Friday, 20 July 2012

ANYEONG HASEYO! 안녕하세요!

! 친구!
안녕하세요.

Ape makna yg ditulis yew?? ermmm,mungkin kalo ditulis di dlm roman  kita dpt mneka maksud disebalik tulisan kan... Mcm first time sy melihat n meneka maksud disebilk tulisan korea ni. Ini tidak mnjadi masalah ,kita boleh belajar bukan.

Selamat Datang ke blog sy,sy mmg agk asing dan baru dlm dunia blog nih,sblum ni ada gak brjinak-jinak dlm penulisan blog nih tp tidak trlalu kerap krn sbuk dgn hal seharian. Tujuan blog ni dihasilkan untuk brkongsi minat sy berkaitan Korea dan perkongsian daripada anda semua berkaitan korea. Dengan penghasilan blog ini sy harap anda dpt mnambhkn pengetahuan anda semua tak terkecuali diri sy sndiri dlm mndapatkn maklumat akn negara korea ni.

Sy bukan shaja trtarik akn bhsanya tetapi budaya,mknan,tempat dan yg pling sy tertarik akn dunia hiburannya. Sy boleh dktakn pminat tegar hiburan dari korea ni. Bermula dgn drama Full House,sy terus djangkiti virus korea ni hahahahahahahaha.... Tulisan dan bahasa korea amat unik bagi sy,dgn itu sy sdya upaya mndalaminya n mugkin sy akn post pembljaran bahasa sy didlm blog ni. Sy harap blog ini dapat mnambhkn lg pengetahuan bukan shja didlm industri hiburan korea bahkan pembljaran budaya dari sana.. semoga brjumpa lagi.....

Thank You  
감사합니다 .


Kalau suka LIKE,Follow sahaja, Jangan lupa Comment. TQ

0 comments:

Post a Comment