Wednesday, 28 May 2014

SERAM: Hantu Genting Highland Tumpang Berselfie!




Haaaa. seram ni. Tu dia ler gadis-gadis yang suke sangat selfie tak tentu hala. Kene macam ni baru ade akal. Ala yang suke sangat selfie-selfie ni saje nak wat comel je lebih. Kalau betul comel takpe la jugak. Sejuk sikit hati ni memandang. Hehehehe.

Balik pade gambar atas nun, gadis yang konon berselfie ni keje dekat Genting Theme Park. Baru lepas dapat gaji saje la nak posing jaket baru beli dekat cermin. Sekali hantu pun nak join jugak.

Cube tengok kedudukan gadis tu dengan cermin, sekali muka yang dalam cermin tak same lah pulak. Muka dalam cermin tu boleh pula tengok belah lain. Satu soalan yang cepumas, agak-agak kan ape la dalam hati hantu sampai buat muke menyampah macam tu..kikiki.....





Kalau suka LIKE,Follow sahaja, Jangan lupa Comment. TQ

1 comments:

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum...

Inilah yang dikatakan dalam filem P.Ramlee "DoReMi" iaitu "cermin tu mengejek...."



Khas untuk pemburu kerja : Rahsia Resume Superstar Dibongkar

Post a Comment