Thursday, 17 April 2014

ALLAH Mematikan Karpal Penentang Hudud: Zulkifli Nordin~Assalamualaikum wbt~Serius berita kematian Karpal Singh menjadi tajuk utama di media-media tempatan apo x ehh, Karpal Singh dikatakan salah seorang yang menentang perlaksanaan Hudud di Malaysia. 

Hal ini sampai di telinga & pengetahuan bekas ahli parlimen Bandar Kulim, Datuk Zulkefli Nordin. Datuk Zulkefli Nordin dilihat membuat kenyataan melalui akaun twitternya yang berbunyi, ketika saat kerajaan pusat UMNO menyokong perlaksanaan HUDUD oleh PAS, Karpal Singh yang dilihat sebagai penghalang utama terkorban.


Tweet dari Datuk Zulkefli Nordin itu mendapat kecaman hebat di twitter kerana disifatkan tidak kena masa. Selain para pengguna twitter, Zulkefli turut dibidas oleh Menteri Belia & Sukan Khairy Jamaluddin.
Pendapat masing-masing, tapi den pun ghaso x kono tompek. Den tau Datuk Zulkefli seorang yang sangat tegas dalam membuat pendirian.

Walaupun den suko kredibiliti & pendedahan demi pendedahan yang dibuek oleh Datuk Zulkefli Nordin ni di parlimen semasa menjawat jawatan YB.

Tapi baghi den perkara semacam ini den ghaso kurang setuju.Kalau suka LIKE,Follow sahaja, Jangan lupa Comment. TQ

0 comments:

Post a Comment