Wednesday, 30 April 2014

Artis Lelaki Korea Bertubuh Tinggi



Kenapa orang Korea ni terutama lelaki tinggi gila macam galah? Nak koba faktor genetik kalo tengok omak ngan ayah mereka tak la tinggi nau. Jika nak dibandingkan dengan lelaki asia laen seperti tanah tumpahnya darahku ni, nk jumpa lelaki tinggi agak jarang la.

Mungkin faktor makanan mempengaruhi kitaran kadar pertumbuhan seseorang, apo tak ehh tengok makanan orang kita ponuh ngan minyak, kalo nak minyak antara salah satu penyebab bantutnya seseorang itu adolah minyak. Makanan orang korea kebanyakkannya diperap,kukus,grill dan kalo nak guna minyak pon memang sangat sedikit. 

Orang korea suka makan makanan mentah macam orang jepun. Ok kita tinggalkan bab pemakanan kita dulu. Berbalik pada tajuk entry kita, dalam industri hiburan Korea, terdapat ramai penyanyi dan pelakon lelaki memiliki tubuh yang tinggi. Disini den sertakan antara mereka yang memiliki tubuh yang panjang macam galah ye:-


KIM BEOM 180cm


PARK YOO CHUN 180cm


JUNG YONG HWA 180cm


YOO SEUNG HO 182cm


JANG KEUN SUK 182cm


LEE SEUNG GI 182cm


TAEC YEON 184cm


HYUN BIN 184cm


LEE JONG SUK 186cm


LEE MIN HO 187cm


KIM WOO BIN 188cm








Kalau suka LIKE,Follow sahaja, Jangan lupa Comment. TQ

2 comments:

Anonymous said...

tinggi aku 159 shj . hehe , pendeknya

Saeful Zain said...

@Anonymous tinggi gak tu hiks3

Post a Comment