Monday, 21 April 2014

Gaya Teletubbies Sendat Rebecca Nur Al-Islam


~Assalamualaikum wbt~
Aii apo la nk jadi owg sekarang ni, laei-laei artis ni makin ari makin polik. Laei-laei artis sorang ni. Marin tu ponah gak dio cetus kontroversi tontang caro pakaian dio. La ni sal pakaian gak.

Den menyambut baik sebarang perubahan positif dalam diri mana mana selebriti tempatan lebih lebih jika ianya melibatkan tuntutan agama. Keputusan Rabecca Nur Al Islam untuk bertudung tidak berapa lama dahulu salah satu contoh.

Tetapi, pada hemat den yang tidaklah pandai mana ini, ianya haruslah selari dengan pemakaian lainnya dan bukan bertudung semata mata untuk menutup rambut dan kulit kepala daripada penglihatan mereka yang bukan mahram.
Baru baru ini, Rabecca Nur Al Islam telah menghadiri sebuah majlis sambutan hari lahir seorang rakan di sebuah hotel terkemuka ibu negara dan busana yang dikenakan pelakon ini seakan tidak sesuai dengan imej bertudung beliau.

Peminat yang perasan akan penampilan selebriti ini ada yang meninggalkan komen mengatakan ianya terlalu ketat dan tidak kurang juga ada yang menyamakan penampilan beliau itu tidak ubah seperti watak kartun Teletubbies.

Teletubbies pon laei longgar nampak bosa baju ehh. Yang ni adoii nak tengok pon x lalu. Geleng kepalo mak cik-mak cik kampung tengok. Baju fesyen apo ntah nak koba nih.

Teletubbies tu buleh la adik-adik, anak-anak & den sekali buleh tengok show ehh tapi yang ni nak tengok ponw serba salah hiks3. X kono la akak oiii....


Kalau suka LIKE,Follow sahaja, Jangan lupa Comment. TQ

0 comments:

Post a Comment