Sunday, 6 April 2014

RuPa KenTUT

~Assalamualaikum wbt~


Tajuk entry? po lak macam tu sangat hahahaha. Goli geleman yo! 
Xyah geli sgt sumo ow buek kan. Kalo x harus sakit perut angin x kuar,kita manusia biasa hik3. 

Tapi ado yang ponah nampak? x do kan donga ado la kan, macam-macam bunyi, manusia-manusia. 

Maaf kalo entry kali ini menggangu anda semua sehingga menganggu tido malam anda hua3. Ni den nak bagi tau, kalo reader semua berada ditempat awam cubo la cover-cover sikit ni x main lopeh yo. 

Menggangu kententeraman awan tau x & lagi 1 jangan ingat perbuatan anda tidak diperhatikan walaupun sekecil kentut hahahaha.

 Zaman sekarang semuo boleh di ambil sebagai bukti. X cayo? ha tengok video nih..



video


Ha dah cayo dah? jadi berhati-hati selalu hahahahaha..








Kalau suka LIKE,Follow sahaja, Jangan lupa Comment. TQ

0 comments:

Post a Comment